Pelikaanweg 48
8218 PG Lelystad Airport
+31 (0)320 243 215
+31 (0)6 53 23 78 74
info [at] blubird.nl

 

Volg Blu Bird op
 

PPL Brainwash

U kiest voor klassikale lessen, maar U heeft wel iets anders te doen dan week in, week uit een cursus te bezoeken of een studieopdracht te vervullen. U wilt het hele theorieverhaal in zéér korte tijd afsluiten, om u vervolgens te wijden aan wat nog veel leuker is: VLIEGEN.

Voor u is er de mogelijkheid om de hele theorie in een fulltime cursus van 14 dagen af te ronden. U maakt zich gedurende twee weken volledig beschikbaar voor de cursus, die op vliegveld Lelystad wordt gegeven. Overdag wordt lesgegeven in groepsverband, 's avonds is gereserveerd voor studie en oefenopdrachten. In Lelystad Centrum is een Apollohotel en in Harderwijk een Van der Valk vestiging. Verder zijn er diverse verblijfsalternatieven in en rond Lelystad, waaronder Bed & Breakfast.

U wordt in korte tijd 'gebrainwasht' met alles wat u moet weten om voor eens en voor altijd met de theorie af te rekenen. De PPL-Brainwash© is bij uitstek geschikt voor mensen met een chronisch gebrek aan tijd. Interessant voor u? Neem dan contact met ons op.

Prijs PPL-Brainwash©
€ 1490,00

Exclusief boeken, materiaal en examens - inclusief btw.
Voor heli-kandidaten (H) geldt een meerprijs van 242,00 euro

Column

Al sinds jaar en dag moeten kandidaten voor een vleugelvliegbrevet diverse overtrek-oefeningen juist kunnen uitvoeren. Niks mis mee natuurlijk, hartstikke belangrijk. Je moet als vlieger het lage-snelheidsgebied van je vliegtuig verkennen om er veilig mee om te kunnen gaan in  start, nadering en landing en om het te herkennen als het zich eens onverwachts aandient. Dat dient de veiligheid en is daarmee terecht een wezenlijk onderdeel van de opleiding en van het examen.

In mijn vliegopleiding, bijna 30 jaar geleden, was dat uiteraard...